Családi ház Eladó Szentendre - Czóbel park közelében

480 m2Alapterület 8 Szoba
279 900 000 FtÁr
338424Azonosító
További adatok

796 m2 Telek

Panoráma Kilátás

Felújítandó Állapot

Tégla Szerkezet

Gáz (cirkó) Fűtés

Összkomfort Komfort

Saját garázs Parkolás

Kiváló Tömegközlekedés

Nem Amerikai konyhás

Van Kertkapcsolat

1986 Építés éve

Délkeleti Tájolás

NYUGALOM ÉS HARMÓNIA A DUNA SZOMSZÉDSÁGÁBAN!!!

Megvételre kínálok Szentendrén egy 796 nm-es telken, 480 nm alapterületű, téglaépítésű, délkeleti fekvésű házat, vendéglátó helyiséggel.

A ház a Dunakanyar sétány szomszédságában található, egy nagy múltú étterem tartozik hozzá, mely az utóbbi években csak családi rendezvények helyszíne volt, de rövid időn belül újra kinyitható, mivel a teljes berendezése megmaradt.

Az ingatlan méretéből adódóan alkalmas akár két generáció összeköltözésére is, szintenként egy nappali és három szoba áll jövendő tulajdonosai rendelkezésére. Fűtését jelenleg korszerű Viessmann kazán biztosítja, a garázsban két autó tárolására van lehetőség.

Szentendre az ország egyik legszebb fekvésű települése, mely természeti és kultúrtörténeti emlékekben gazdag, ezért számos ilyen lehetőséget kínál: színház, mozi, fesztiválok, kirándulás, biciklitúrák, hajózás, vízisí, művészeti központ.
A hajózás a helyközi közlekedésben is fontos szerepet játszik, ugyanis kikötője hajók érkezési és indulási pontja. Akik nem a vízi közlekedés szerelmesei választhatnak a számos busz ( 873,875, 880,882,883,888,890,893,895,898) illetve a H5-ös HÉV járatai között.

INGYENES hitel tanácsadás! CSOK Ügy intézés!
BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul DÍJMENTESEN.
Önnek nincs más dolga, mint elbeszélgetni munkatársunkkal, aki a hallott információk alapján versenyre hívja a bankokat, hogy Ön hosszú távon is a legjobb konstrukciót kaphassa. A legjobb ajánlatokból végül Ön választhatja ki a nyertest.
Munkatársaink sokéves szakmai tapasztalattal várják Önt, előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is.

Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, várom hívását, akár hétvégén is! T.E.
Varga István

Varga István

Hívjon bizalommal

+36-20-979-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - Sashalom

Küldjön üzenetet

Hitelkalkuláció

Visszahívást kérek

Hasonló ingatlanok