Locuinta (caramida) Vânzare Szada - Szada csendes részén

91 m2Suprafaţa 3 Camere
71 999 000 HUFPreţ
364247Identificare
Mai multe detalii

Vedere panoramică Vedere

Proprietate nouă Stare

Caramida Structură

Pompă de căldură Încălzire

Confort 1 Confort

Parcare proprie Parcare

Etaj 3

Ultimul etaj

Inexistent Lift

Mediu Transport public

Bucătarie deschisă

Inexistent Acces la grădină

Mansardă

2023 An construcție

Est Orientare

ELADÓ LAKÁS SZADA CSENDES RÉSZÉN ÖRÖKPANORÁMÁVAL!!!

Eladásra kínálok Szada csendes részén, egy 91 nm-es, örökpanorámás, keleti fekvésű, 3 szobás, tetőtéri lakást, ami akár a vele szomszédos lakással is megvehető.

Az épület vasbeton alapra épült, porotherm téglából, a tetőre betoncserép héjazat került. Az egész ház áramellátása H-tarifás, a meleg víz és a hűtés - fűtésért fancoillal ellátott hőszivattyúk gondoskodnak. Az épület csendes helyen, közvetlenül egy tájvédelmi körzet mellett találhaó.

A közös előtérből belépve egy óriási, amerikai konyhás nappaliban találjuk magunkat, ahonnan 2 szoba, egy fürdő és egy gépészeti helyiség nyílik. Az ingatlanban vegyesen fa-, illetve műanyag nyílászárók találhatók. A sok ablaknak, és a tetőtéri helyezkedésének köszönhetően a lakást egész nap természetes fény járja be.

Az épület aljában egy közös udvar, és két nagy szoba fokozza a kényelmet. Az egyikbe egy szauna és jacuzzi készül, a másikból a lakók megegyezésére fitness terem, vagy közösségi helyiség lesz. A lakáshoz fedett, kétállásos beálló tartozik, ahova a távirányítós nagykapun lehet bejutni.

Infrastruktúrája jó, a legközelebbi buszmegálló ugyan 15 perc sétára van, de kocsival 2 percen belül el lehet érni óvodát, iskolát Coop-ot, Lidl-t, de 5 perc alatt a gödöllői Tescot vagy StopShopot is.

INGYENES hiteltanácsadás! CSOK Ügyintézés!
BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul DÍJMENTESEN.
Önnek nincs más dolga, mint elbeszélgetni munkatársunkkal, aki a hallott információk alapján versenyre hívja a bankokat, hogy Ön hosszú távon is a legjobb konstrukciót kaphassa. A legjobb ajánlatokból végül Ön választhatja ki a nyertest.
Munkatársaink sokéves szakmai tapasztalattal várják Önt, előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is.

Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, várom hívását, akár hétvégén is! Sz.L.
Szénási Lajos

Szénási Lajos
Agent de publicitate

Contactează-mă!

+36-70-395-Arată

Mai multe anunțuri

Agenție Imobiliară
GDN Rețea de agenții imobiliare - Sashalom

Trimite un mesaj

Sună-mă

Proprietăți similare